דיון- הדברים הקטנים האלו
5 posters
דיון- הדברים הקטנים האלו
שלום לכולם.
חשבתם פעם או יותר נכון שמתם לב פעם לדברים הקטנים האלו?פעם עצרתם רגע ועזבתם את הכל ופשוט הקשבת לדברים היפים האלו או עשיתם אותם?
אני אתן לכם דוגמא:
קראתי בעיתון פעם שעשו ניסוי-
מישהו ברחוב שלא באמת היה עני וצריך כסף אלא היה מטעם הניסוי, ניגן את אחת היצירות המסובכות ביותר בעולם(אחת היצירות של באך) ואף אחד לא עצר להקשיב למוזיקה הזו, אולי רק כמה עצרו לשנייה והמשיכו או זרקו כסף והלכו.
אבל מה אם כולנו נעצור שנייה את המירוץ הזה שלנו, ונקשיב ליופי של הטבע.
מה אתם חושבים?
חשבתם פעם או יותר נכון שמתם לב פעם לדברים הקטנים האלו?פעם עצרתם רגע ועזבתם את הכל ופשוט הקשבת לדברים היפים האלו או עשיתם אותם?
אני אתן לכם דוגמא:
קראתי בעיתון פעם שעשו ניסוי-
מישהו ברחוב שלא באמת היה עני וצריך כסף אלא היה מטעם הניסוי, ניגן את אחת היצירות המסובכות ביותר בעולם(אחת היצירות של באך) ואף אחד לא עצר להקשיב למוזיקה הזו, אולי רק כמה עצרו לשנייה והמשיכו או זרקו כסף והלכו.
אבל מה אם כולנו נעצור שנייה את המירוץ הזה שלנו, ונקשיב ליופי של הטבע.
מה אתם חושבים?
Re: דיון- הדברים הקטנים האלו
אני חושבת שהפרטים הקטנים אלו שלא שמים לב אליהים הם הדברים הבאמת חשובים... כי הניסוי הזה יכול להצביע על כך שאם היה עובר שם אמרגן למוזיקה והיה שומע את האיש ה"עני" מנגן היה נדהם ממנו ו"חוטף" אותו לתחום המוזיקה אבל בגלל שלרוב אנחנו לא שמים לב לפרטים הקטנים אז אני לא חושבת שיש איזשהו סיכוי שזה היה קורה...
נמממ. אני עדיין תוהה איך הצלחת לקשר עני מסכן (כביכול) שמכוסח על קלידים (נראלי?) ליופי של טבע.
על הפרטים הקטנים אף אחד לא שמם, זאת הסיבה שקוראים להם "פריטים קטנים".
עשיתי מחקר על מילי סלנג לאחר שמחנכת טענה שאלו מילים פוגעניות. התברר שזה לא. אבל זה דבר קטן, לא עניין אף אחד ואז גם אני הבנתי שסתם בזבזתי זמן, זה היה מיותר.
יופיו יש הבטע מופיע בגדול ורק לפעמים בקטן, אבל אז בדרך כלל לא רואים אותו. את כל הפריטים הקטנים אנחנו מפספסים, אין מה לעשות.
זה היה ככה, זה עכשיו ככה, וזה יהיה ככה.
עשיתי מחקר על מילי סלנג לאחר שמחנכת טענה שאלו מילים פוגעניות. התברר שזה לא. אבל זה דבר קטן, לא עניין אף אחד ואז גם אני הבנתי שסתם בזבזתי זמן, זה היה מיותר.
יופיו יש הבטע מופיע בגדול ורק לפעמים בקטן, אבל אז בדרך כלל לא רואים אותו. את כל הפריטים הקטנים אנחנו מפספסים, אין מה לעשות.
זה היה ככה, זה עכשיו ככה, וזה יהיה ככה.
בידיוק כמו במשחק כדורגל...
אף פעם לא שמים לב לשחקן ה"חלש" בקבוצה היריבה ...
שומרים תמיד על הטוב ביותר ולבסוף פירציפ בחלש הוא זה שמבקיע ליריבה את שער הניצחון (למרות שאצלי זה לא קורה כי כשמבקיעים לנו גול אני מגיב בשלושה )
אף פעם לא שמים לב לשחקן ה"חלש" בקבוצה היריבה ...
שומרים תמיד על הטוב ביותר ולבסוף פירציפ בחלש הוא זה שמבקיע ליריבה את שער הניצחון (למרות שאצלי זה לא קורה כי כשמבקיעים לנו גול אני מגיב בשלושה )
Similar topics
» דיון|מה עדיף
» דיון|בעוד 100 שנה
» תחרות הזמנות- דיון
» דיון | חורים שחורים
» דיון | ההידרדרות של המולדת VS העליה
» דיון|בעוד 100 שנה
» תחרות הזמנות- דיון
» דיון | חורים שחורים
» דיון | ההידרדרות של המולדת VS העליה