משחק | מלחמת הקוסמים
+4
Golden Z
snow
Admin
Loomen
8 posters
Space :: כללי :: משחקי תפקידים
עמוד 4 מתוך 5
עמוד 4 מתוך 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: משחק | מלחמת הקוסמים
פואנדפי- המורה אומר בנימה רצינית: "אני מבין" ואז הוא ממשיך בקולו הרגיל: "השיעור בשבילך הסתיים, תוכל לחזור לחדרך ולהתאמן על כישופים חדשים. רק תזכור- חרוזים" וקורץ לך.
שחר- לא עשית שם דבר לא בסדר. פשוט סיימת את השיעור אז אתה רשאי לעזוב את הכיתה ולהתאמן בחדר על כישופי יסוד חדשים. חרוזים!!
שחר- לא עשית שם דבר לא בסדר. פשוט סיימת את השיעור אז אתה רשאי לעזוב את הכיתה ולהתאמן בחדר על כישופי יסוד חדשים. חרוזים!!
אני הולך למורה ואומר לו את כל ההצלחות שלי- "המורה, המורה, בהתחלה, בניסיון אחד, הצלחתי לזמן לידי את המטה. אחרי זה, שוב בניסיון אחד, אני גיליתי שהיסוד שלי הוא אור. אחרי זה אילתרתי כישוף ניסיוני, ושוב, הוא עבד- 'אנוכי הקוסם ששולט באור, מטי יאיר את האזור'. המטה שלי האיר במשך חצי דקה, ואז, כשנכבה, הרגשתי עייף. מה זה אומר, המורה?"
שחר- אתה בלובי ואתה רואה את שאר כשפי האש המופרעים משחקים בכדורי אש מעופפים ועושים איתם להטוטים.. זורקים אחד על השני ואוכלים אוכל חריף ופולטים אש מהפה
לא.
יש שם רק מיטה, שולחן ועל נר וקנקן מים, נורה הפועלת כנראה על חשמל (כי זה לא יכול להיות משהו אחר) ו..אממ.. זהו ><
יש שם רק מיטה, שולחן ועל נר וקנקן מים, נורה הפועלת כנראה על חשמל (כי זה לא יכול להיות משהו אחר) ו..אממ.. זהו ><
חרוז:Loomen כתב:לא.
בואש-אש
יסודי הוא האש
ומולי יופיע בואש
פואנדפי- שום דבר לא קורה..
שחר- להבה מופיע בקצה השרביט וריח מסריח יוצא ממנו. אחד הילדים המופרעים אומר: "פוהו! מי הפליץ פה"
שחר- להבה מופיע בקצה השרביט וריח מסריח יוצא ממנו. אחד הילדים המופרעים אומר: "פוהו! מי הפליץ פה"
שחר- אהה.. אתה במסדרון.
ליון- זה הוא -_-"
פואנדפי- "מה? תסתלק מפה!" ואתה מרגיש דחיפה בלתי נראית שמעיפה אותך אל מחוץ לדלת והדלת נטרקת מאחוריך. אתה שומע מבפנים צחקוקים קלים.
ליון- זה הוא -_-"
פואנדפי- "מה? תסתלק מפה!" ואתה מרגיש דחיפה בלתי נראית שמעיפה אותך אל מחוץ לדלת והדלת נטרקת מאחוריך. אתה שומע מבפנים צחקוקים קלים.
הדלת לא נפתחת. אתה מרגיש רוח שמעיפה אותך אל אחורה ואתה מתנגש בדלת אחד החדרים. פתאום אתה רואה את הדלת נפתחת ואתה רואה נער בן כ-15 אומר לך: "מה אתה רוצה? אתה רוצה קרב? נראה אותך!" ומופיעה להבה ביד שלו.
ליון- הוא שואל: "כן?"
פואנדפי- שום דבר לא קורה. הוא מתפקע מצחוק. אומר: "בפנאנה ובכיף, אתה תישרף!" ואתה מתחיל להישרף. אתה רואה את המדריך מגיע במסדרון בריצה, מכבה את האש ממך ושואל: "מה קורה פה?". הילד אומר: "הוא ניסה לגנוב לי את השרשרת אז ניסיתי להרחיק אותו מהחדר".
פואנדפי- שום דבר לא קורה. הוא מתפקע מצחוק. אומר: "בפנאנה ובכיף, אתה תישרף!" ואתה מתחיל להישרף. אתה רואה את המדריך מגיע במסדרון בריצה, מכבה את האש ממך ושואל: "מה קורה פה?". הילד אומר: "הוא ניסה לגנוב לי את השרשרת אז ניסיתי להרחיק אותו מהחדר".
עמוד 4 מתוך 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Space :: כללי :: משחקי תפקידים
עמוד 4 מתוך 5