Space
שלום!

Join the forum, it's quick and easy

Space
שלום!
Space
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.

סיפור| אי המות

3 posters

Go down

סיפור| אי המות Empty סיפור| אי המות

הודעה על ידי snow Sun Sep 26, 2010 10:40 am

אי המוות, הקדמה

"אמיר רותם הגיע!" שמעתי את אימי צועקת מהמטבח.
לקחתי את שתי המזוודות שלי רצתי החוצה באותו זמן שצעקתי לאימי "להתראות".
כשפתחתי את דלת הג'יפ של רותם יובל ויער בירכו אותי לשלום
"מה קורה אמיר?"שאל יובל שישב מקדימה ליד רותם
"בסדר. סוף סוף הרשו לנו לצאת לאילת לבד!"
לפני שיובל הספיק להגיב יער ששכב מאחורה ענה במהירות "כן"
"טוב יאללה יוצאים לדרך?" שאלתי את רותם בעודי חוגר חגורת ביטחון
"כן אבל כפי שאתם בטח יודעים הנסיעה אמורה להיות ארוכה אז תמצאו משהו לעשות בסדר?"רותם ענה ועשה נפנוף קל עם שערו השחור.
כמעט הצלחתי להירדם אבל יובל עכשיו דיבר משינה ויער נחר זה היה כול כך מעצבן!כול זה נמאס לי בעטתי בכיסא של יובל הוא התעורר אבל יער נותר הוצאתי את נגן האן פי שלוש שלי שמתי על איזה שיר רוק ושמתי על הכי חזק הוא בין שנייה התעורר ואני צחקתי על שניהם.

"טוב, הגענו" אמר רותם כאשר הוא מחנה את הג'יפ שלו.
יובל הציע שנעשה תחרות ריצה עד לשם כולנו הסכמנו והתחלנו לרוץ.
המרוץ היה צמוד אבל לבסוף רותם ניצח.
סידרנו את הנשימה שלנו והלכנו לדלפק ביקשנו שני חדרים זוגיים.
קיבלנו את המפתחות ורצנו לחדרים שלנו.
פתחתי את החדר שלי ושל יובל וקפצנו על המיטה לפתע גילינו שיש דלת שמחברת בין החדר שלנו לבין החדר של יער ורותם.הלכתי לאט לאט לדלת אבל לפני שפתחתי אותה רותם זינק לחדרנו בלי חולצה והתחיל להתרברב בשרירים שלו.
"איפה יער?" שאלתי את רותם כאשר יש לי מבט מוזר
"בחדר קורא ספר על אי מכושף" ענה רותם והלך למראה להסתכל על השרירים שלו.
אני ויובל נכנסנו לחדר של יער ורותם."למה אתה קורא את הספר הזה במקום ללכת לבריכה?" שאלתי את יער והתיישבתי על הכיסא
"בגלל שהספר מעניין" ענה יער כשהוא שקוע יותר בספר.
"אולי נלך לשוט?ראיתי סירה נטושה אבל פועלת" אמר רותם כשהוא מסתובב מהמראה.
כולנו הסכמנו אפילו יער.
"הנה הסירה" רותם אמר כאשר הוא מושיט את ידו לעבר הסירה קפצנו פנימה והתחלנו לשוט.
"אוי לא מתחילה סערה!" קיטרתי ונשכבתי על ריצפת העץ של הסירה.
"זה לא טוב" אמר יובל בקול דואג.
מכות ברק ומערבולות התחילו להופיע כולנו דאגנו מאוד.
קולות דפיקה נשמעו מכל עבר.
כשקמתי ראיתי שאנחנו על אי. ראשי כאב חשבתי לעצמי שבטח קיבלנו מכה בראש והתעלפנו אבל מה קרה אחר כך איך הגענו לכאן?
-------
תגובות בונות בבקשה Smile

חזרה למעלה Go down

סיפור| אי המות Empty Re: סיפור| אי המות

הודעה על ידי Falkor Sun Sep 26, 2010 12:05 pm

אחי - סנואו - יש לך בעיות רציניות של פיסוק. רוצה לשפר? תשלח למישהו שישכתב לך ויתקן לך טעויות.
גם השם שבחרת לסיפור לא אטרקטיבי מי יודע מה. שמות בסגנון הזה לעוסים עד מאוד. אני הייתי הולך על שם אחר. בכללי ניקניימס כאלה היו באופנה לפני עשר שנים חחחחח

השפה שאתה משתמש בה בכלל לא ספרותית או גבוהה - כקורא אני מצפה למינימום של שפה גבוהה. אלא אם אתה כותב בסגנון הומוריסטי או ציני - משהו שאני מנסה להתעמק בו בזמן האחרון.

עצה שלי? קרא הרבה. הרבה הרבה. אם אתה באמת אוהב כתיבה.

נערך לאחרונה על-ידי Falkor בתאריך Mon Sep 27, 2010 9:26 am, סך-הכל נערך פעם אחת

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי Admin Sun Sep 26, 2010 1:40 pm

Falkor כתב:אחי - ישעיהו - יש לך בעיות רציניות של פיסוק. רוצה לשפר? תשלח למישהו שישכתב לך ויתקן לך טעויות.
גם השם שבחרת לסיפור לא אטרקטיבי מי יודע מה. שמות בסגנון הזה לעוסים עד מאוד. אני הייתי הולך על שם אחר. בכללי ניקניימס כאלה היו באופנה לפני עשר שנים חחחחח

השפה שאתה משתמש בה בכלל לא ספרותית או גבוהה - כקורא אני מצפה למינימום של שפה גבוהה. אלא אם אתה כותב בסגנון הומוריסטי או ציני - משהו שאני מנסה להתעמק בו בזמן האחרון.

עצה שלי? קרא הרבה. הרבה הרבה. אם אתה באמת אוהב כתיבה.

שלום, לא קראתי את הסיפור(אני חושב שקראתי את הסיפור כבר פעם אבל לא משנה) אבל כן קראתי את התגובה שלך. לגבי בעיות של פיסוק- אתה צודק וגם לי יש את החמוס הזו של הפיסוק Razz
אני לא חושב ששפה גבוהה היא קריטריון לסיפור, נכון רצוי שתהיה שפה גבוהה אבל לפי דעתי זו שפה קצת יותר נמוכה מפני שזו הקדמה.
בכל מקרה, כל הכבוד על הביקורת.

חזרה למעלה Go down

הודעה על ידי Falkor Mon Sep 27, 2010 9:28 am

[/quote]
שלום, לא קראתי את הסיפור(אני חושב שקראתי את הסיפור כבר פעם אבל לא משנה) אבל כן קראתי את התגובה שלך. לגבי בעיות של פיסוק- אתה צודק וגם לי יש את החמוס הזו של הפיסוק Razz
אני לא חושב ששפה גבוהה היא קריטריון לסיפור, נכון רצוי שתהיה שפה גבוהה אבל לפי דעתי זו שפה קצת יותר נמוכה מפני שזו הקדמה.
בכל מקרה, כל הכבוד על הביקורת.[/quote]
הוו - אתה טועה בגדול אחי.
בסגנון כתיבה כמו זה - השפה הגבוהה היא מהדברים הראשונים שאליהם צריך לשים לב בכתיבה. גם בהומור. אולי אפשר להקפיד קצת פחות ולהשתחרר יותר - אבל כתיבה מחייבת אותך לכתוב בשפה גבוהה.

חזרה למעלה Go down

חזרה למעלה

- Similar topics