דיון|חיים בכוכבים שונים
+2
Loomen
eden55
6 posters
Space :: תחומי עניין :: אסטרונומיה
עמוד 1 מתוך 1
דיון|חיים בכוכבים שונים
אם לדעתכם קיימים חיים במקום כל שהוא ביקום?
יש כוכב שאתם חושבים שבו יש חיים?
אם באמת קיימים חיים במקום אחר לדעתכם נגיע לשם?
יש כוכב שאתם חושבים שבו יש חיים?
אם באמת קיימים חיים במקום אחר לדעתכם נגיע לשם?
Re: דיון|חיים בכוכבים שונים
כן, כן וכנראה שלא.
הסיבה לכך היא שלמרות שהתנאים לחיים הופכים את הסיכוי לכך לאפסי אבל מדובר שביקום יש מילארדי מילארדים של כוכבים (ועוד בהגזמה של המעטה) ולכן בטוח שיש עוד לפחות אחד, אם לא עשרות ומאות של כוכבים שיש בהם חיים.
הסיבה לכך היא שלמרות שהתנאים לחיים הופכים את הסיכוי לכך לאפסי אבל מדובר שביקום יש מילארדי מילארדים של כוכבים (ועוד בהגזמה של המעטה) ולכן בטוח שיש עוד לפחות אחד, אם לא עשרות ומאות של כוכבים שיש בהם חיים.
אני חושב שיש חיים בכוכבים אחרים ואני לא חושב על קצת אלא על אלפים או עשרות אלפים
כן כתוב בתשובה לשאלה הראשונה
צריך לחשוב טוב לפני 100 שנה לא יכלו להגיע ב 10 שעות לארצות הברית היום אפשר לטוס לירח
אז אני משאר שבעוד 100 שנה כבר בני האדם יעברו כוכב
צריך לחשוב טוב לפני 100 שנה לא יכלו להגיע ב 10 שעות לארצות הברית היום אפשר לטוס לירח
Loomen כתב:כן, כן וכנראה שלא.
כן, גם אני חושב כמוכם יש מיליארדי כוכבים ביקום חייב להיות באחד מהם חיים וגם יכול להיות שהצרכי חיים שלהם שונים אולי הם לא צריכים חמצן אלה פחמן? איך קבעו שאם יש חייב להיות להם את אותם מאפייני חיים כמו שלנו?pooandpee כתב:אני חושב שיש חיים בכוכבים אחרים ואני לא חושב על קצת אלא על אלפים או עשרות אלפים
כן אני יודע אבל אני מתכוון יותר מפותחים כמונו...snow כתב:כן, כבר מצאו. צורות מיקרוסקופיות וחיידקים, וכן הם נחשבים חיים.
ברור שיש חיים מחוץ לכדור הארץ. מעניין שם למעלה. היקום הוא אין סופי - כך סבורים. עוד לא הומצא הטלסקופ שיכול להשקיף מספיק רחוק בשביל לדעת אם יש סוף ליקום או לא.
ואם היקום כזה גדול - אז בטוח יש צורות חיים. גם אפילו אורגזמות קטנות. אבל עדיין לא הגענו לאורגזמות האלה, אולי שנהיה גדולים יותר
אז אחים ואחיות... כן. יש חייזרים. וזה בטוח.
ואם היקום כזה גדול - אז בטוח יש צורות חיים. גם אפילו אורגזמות קטנות. אבל עדיין לא הגענו לאורגזמות האלה, אולי שנהיה גדולים יותר
Falkor כתב:ברור שיש חיים מחוץ לכדור הארץ. מעניין שם למעלה. היקום הוא אין סופי - כך סבורים. עוד לא הומצא הטלסקופ שיכול להשקיף מספיק רחוק בשביל לדעת אם יש סוף ליקום או לא.
אי אפשר לראות את סוף היקום, לפחות לא במובן שאנחנו מכירים של "לראות". פשוט כי ייקח לאור המון, אבל המון זמן להגיע הנה. טוענים שהיקום קיים בערך 13 מיליארד שנים (ממש ממש בערך) ולכן יודעים על מה קורה רק במרחק של כ13 מיליארד שנות אור מכאן והיקום שם צעיר מאוד, פשוט כי אנחנו רואים עכשיו את מה שקרה שם לפני 13 מיליארד שנים. לגבי נושא האשכול, אני אישית מאמין שיש חיים שם איפשהו במרחבי היקום. אני אישית מחשיב חיים גם כיצורים חד תאיים, תכל'ס גם אנחנו היינו כאילו והתפתחנו אז גם להם יש פוטנציאל להתפתח.
as1234 כתב:Falkor כתב:ברור שיש חיים מחוץ לכדור הארץ. מעניין שם למעלה. היקום הוא אין סופי - כך סבורים. עוד לא הומצא הטלסקופ שיכול להשקיף מספיק רחוק בשביל לדעת אם יש סוף ליקום או לא.
אי אפשר לראות את סוף היקום, לפחות לא במובן שאנחנו מכירים של "לראות". פשוט כי ייקח לאור המון, אבל המון זמן להגיע הנה. טוענים שהיקום קיים בערך 13 מיליארד שנים (ממש ממש בערך) ולכן יודעים על מה קורה רק במרחק של כ13 מיליארד שנות אור מכאן והיקום שם צעיר מאוד, פשוט כי אנחנו רואים עכשיו את מה שקרה שם לפני 13 מיליארד שנים. לגבי נושא האשכול, אני אישית מאמין שיש חיים שם איפשהו במרחבי היקום. אני אישית מחשיב חיים גם כיצורים חד תאיים, תכל'ס גם אנחנו היינו כאילו והתפתחנו אז גם להם יש פוטנציאל להתפתח.
יפה כתבת (או אמרת xD). בנוסף אם נראה בעין הטלסקופ שלנו כוכבים ובהם יצורים תבוניים רוב הסיכויים שהם כבר נכחדו או שלא חיים בכוכב הזה יותר.
בנוסף ניתן לראות את השניות שלאחר המפץ הגדול ע"י הטלסקופ אם מסתכלים באמת למרחק של כ-13 מיליארד שנות אור אבל זאת בעיה כי אחרי כמה שניות זה כבר מסתיים ואז בעצם היקום מתרחב בכל שנייה בכ-300,000 ק"מ (רק עכשיו חשבתי על זה, וזה חתיכת גודל- פי כ-100 מקוטר כדור הארץ).
Similar topics
» "צנח לו זלזל" - חיים נחמן ביאליק
» דיון|מה עדיף
» דיון|בעוד 100 שנה
» תחרות הזמנות- דיון
» דיון | חורים שחורים
» דיון|מה עדיף
» דיון|בעוד 100 שנה
» תחרות הזמנות- דיון
» דיון | חורים שחורים
Space :: תחומי עניין :: אסטרונומיה
עמוד 1 מתוך 1