רעיון|זמן
3 posters
רעיון|זמן
אני לא יודע עם זה אפשרי אבל עם כן אז כדאי שתשנו שמאחת בצהרים זה יהיה 13:00 14:00 15:00 וכו'... כי לפעמים עם אני לא יודע עם זה מהבוקר או מהערב...
Re: רעיון|זמן
אופסי לא שמתי לב אבל עדיין עם יהיה כתוב זה יהיה יותר נוח אבל בטח זה לא אפשרי...asaf כתב:כתוב לך am וPM
AM-בוקר
PM-לילה
eden55 כתב:אופסי לא שמתי לב אבל עדיין עם יהיה כתוב זה יהיה יותר נוח אבל בטח זה לא אפשרי...asaf כתב:כתוב לך am וPM
AM-בוקר
PM-לילה
בטח שזה אפשרי. אתה קובע את זה לעצמך.
אתה נכנס לפרופיל, לוחץ על הלשונית של עדיפויות ושם יש לך אפשרויות לתצוגת הזמן.
אם אתה רוצה לשנות את זה לתצוגת 24 שעות אני ממליץ לבחור ב-Fri Oct 1 2010 10:40
*התאריך והשעה הן דוגמה בלבד)*
זה ככה אצלי ועדיין זה לא כמו שאמרתי...Loomen כתב:eden55 כתב:אופסי לא שמתי לב אבל עדיין עם יהיה כתוב זה יהיה יותר נוח אבל בטח זה לא אפשרי...asaf כתב:כתוב לך am וPM
AM-בוקר
PM-לילה
בטח שזה אפשרי. אתה קובע את זה לעצמך.
אתה נכנס לפרופיל, לוחץ על הלשונית של עדיפויות ושם יש לך אפשרויות לתצוגת הזמן.
אם אתה רוצה לשנות את זה לתצוגת 24 שעות אני ממליץ לבחור ב-Fri Oct 1 2010 10:40
*התאריך והשעה הן דוגמה בלבד)*
כי יש לך בצד am קטן. לפני שאני שיניתי היה רשום שהתחברתי פעם אחרונה ב-11:59 PM ועכשיו מופיע לי שפעם אחרונה שהתחברתי היה ב-23:59
עריכה דחופה: כי השעה עכשיו 10 בבוקר, לא תוכל לדעת עד 13 בצהריים (1 למי ששואל)..
אבל זה על המצב הזה מאז שנרשמתי לפורום וזה אף פעם לא היה 13 14 וכו'...Loomen כתב:כי יש לך בצד am קטן. לפני שאני שיניתי היה רשום שהתחברתי פעם אחרונה ב-11:59 PM ועכשיו מופיע לי שפעם אחרונה שהתחברתי היה ב-23:59
כי ההגדרה האוטומטית של הפורום היא על AM ו-PM. אם אתה רוצה לשנות אתה צריך לשנות את זה. המנהלים יכולים לשנות את המצב האוטומטי לשעון 24 שעות אבל גם כל משתמש יכול לעשות את זה ויש כאלה שנוח להם עם AM ו-PM (כמוני!! )