לוגו ראשון | Spot
4 posters
Space :: כללי :: עיצוב וגרפיקה
עמוד 1 מתוך 1
Re: לוגו ראשון | Spot
אוקי.. ללוגו ראשון זה טוב אבל אני יגע פה בכמה נקודות.
- התלת מימד ממש דק מידיי, תעבה אותו ותבצע אותו בגוניי כחול (תאחד כל איזה 2-3 שכבות בעזרת CTRL + E ותצבע כל שכבה בColor Balance (נירא לי) אחר.
- מילוי ממש טוב ללוגו ראשון אבל תחניס לו טיפה חיים..אולי איזה פאטרן על 10 OPACITY או כל רעיון אחר שעולה לך בראש.
- רקע לא טוב, הוא ענק מידיי לעומת הלוגו..תקטין אותו ותוסיף עוד סוגיי מברשות וגווני כחול, אפשר להוסיף לקרע אבסטרקטים או C4Dים.
- המברשות נחתכות למעטה...בחיים אבל בחיים שלא יחתכו לך בלוגו מברשות כי זה הורס את כל הלוגו.
קח הכל פה לתשומת ליבך
נ.ב ללוגו ראשון זה ממש ממש טוב.
בהצלחה בהמשך, נאור
- התלת מימד ממש דק מידיי, תעבה אותו ותבצע אותו בגוניי כחול (תאחד כל איזה 2-3 שכבות בעזרת CTRL + E ותצבע כל שכבה בColor Balance (נירא לי) אחר.
- מילוי ממש טוב ללוגו ראשון אבל תחניס לו טיפה חיים..אולי איזה פאטרן על 10 OPACITY או כל רעיון אחר שעולה לך בראש.
- רקע לא טוב, הוא ענק מידיי לעומת הלוגו..תקטין אותו ותוסיף עוד סוגיי מברשות וגווני כחול, אפשר להוסיף לקרע אבסטרקטים או C4Dים.
- המברשות נחתכות למעטה...בחיים אבל בחיים שלא יחתכו לך בלוגו מברשות כי זה הורס את כל הלוגו.
קח הכל פה לתשומת ליבך
נ.ב ללוגו ראשון זה ממש ממש טוב.
בהצלחה בהמשך, נאור
נערך לאחרונה על-ידי Naor בתאריך Wed Sep 29, 2010 6:24 pm, סך-הכל נערך פעם אחת
סתם חשבתי על זה. עשיתי עבודה באנגלית ואיכשהו המילה הזאת נחרטה לי בראש אז החלטתי לנסות
אממ.. תודה. אני אשנה גם את צבע הרקע ב-v2 (למרות שזה יהיה מזה מעצבן לעשות את זה >.<)
Space :: כללי :: עיצוב וגרפיקה
עמוד 1 מתוך 1