Space
שלום!

Join the forum, it's quick and easy

Space
שלום!
Space
האם אתה רוצה להגיב להודעה זו? אנא הירשם לפורום בכמה לחיצות או התחבר כדי להמשיך.

נקודות ומ'

3 posters

Go down

נקודות ומ' Empty נקודות ומ'

הודעה על ידי שחר Tue Sep 28, 2010 9:05 pm

כמו בכותרת איך אני משיג נקודות ומ' ואיך אני נותן

חזרה למעלה Go down

נקודות ומ' Empty Re: נקודות ומ'

הודעה על ידי romshaked Tue Sep 28, 2010 9:11 pm

לפורום הוכנסה מערכת מוניטין כמו שאתם אולי לא יודעים.
כרגע כל משתמש יכול לתת מוניטין, עד 15 פעמים אפשר לתת מוניטין ביום ואם נתת למשתמש מוניטין ובאותו יום אתה רוצה לתת לו שוב תצטרך לתת מוניטין לעוד 7 אחרים. אבל אל תיתן סתם מוניטין, אתה יכול להתאפק גם עם הנתינת מוניטין למשתמש ההוא.
כרגע כל משתמש נותן 1 מוניטין.
כמו כן אין לסחור במוניטין, אני יודע שיש כאלו שסוחרים בסקייפ במוניטין ולכן אני אפקח טוב טוב על המוניטין שלכם מי נתן לכם ומתי.
עם זאת, כרגע אין לנו עדיין מערכת דרגות, בקרוב תהיה לנו מערכת דרגות והדרגה הראשונה תתגלה וכמובן לרמה 0 לא יהיו הטבות. כל משתמש גם יכול להוריד מוניטין(1).

כמעט ושחכתי, כדי להוסיף מוניטין תלחצו על + או כדי להוריד תלחצו על - שנמצאים בצד שמאל למעלה של כל אשכול.

זכרו המטרה של הפורום הוא לא לעלות דרגות ולא להרויח מוניטין, המוניטין והדרגות באים עם ההנאה של הפורום.
מוניטין התחלתי: 5

יום טוב, האדמין שלכם,
Admin RL.
הוכנסה מערכת חדשה עליית דרגות, נקודות.
על כל הודעה מקבלים לפחות נקודה אחת, תזכרו מקבלים מהודעות, לא משתמשים, לא ממנהלים, מהודעות.
ככל שהודעה תהיה יותר אכותית תקבלו ממנה יותר נקודות.
יפתח פורום חדש שיקרא: "חנות הדרגות"
בא ניתן להזמין דרגות.
שימו לב:
כל יום ניתן להזמין רק דרגה אחת!
אפשר לקנות רק את הדרגה שמעליך! לדוגמא: אתה בדרגה 1- אתה יכול לקנות רק את דרגה 2. אתה בדרגה 2- אתה יכל לקנות רק את דרגה 3. וכו'.

חזרה למעלה Go down

נקודות ומ' Empty Re: נקודות ומ'

הודעה על ידי cioo0 Tue Sep 28, 2010 10:21 pm

לגבי המוניטין פתחו כבר אשכול אחד כזה- https://space.forumhe.com/forum-f8/topic-t18.htm

חזרה למעלה Go down

חזרה למעלה

- Similar topics