הגבלת הרשאות לדרגות
5 posters
הגבלת הרשאות לדרגות
כן כן. אני מציע להגביל את ההרשאות לדרגות.
ראיתי שכל אחד יכול להוריד מוניטין, לא משנה באיזו רמה הוא. אני מציע שהאפשרות להוריד מוניטין תחול רק מדרגה גבוהה יותר - כי יכול להיווצר מצב שמישהו שלא מבין מהחיים שלו יוריד מוניטין על משהו שראוי להערכה. סתם דוגמה.
יכול להיות נהדר אם תסדרו עוד הטבות לפי דרגות.
Falkor
The luck dragon
ראיתי שכל אחד יכול להוריד מוניטין, לא משנה באיזו רמה הוא. אני מציע שהאפשרות להוריד מוניטין תחול רק מדרגה גבוהה יותר - כי יכול להיווצר מצב שמישהו שלא מבין מהחיים שלו יוריד מוניטין על משהו שראוי להערכה. סתם דוגמה.
Falkor
The luck dragon
Re: הגבלת הרשאות לדרגות
ההטבות של המוניטין יהיה לדרגות גבוהות רק כאשר יגיעו לדרגה יותר גבוהה כרגע צריך שזה יהיה פתוח לכולם כדי שיוכלו לעלות דרגות ולאזן את מערכת המוניטיןFalkor כתב:כן כן. אני מציע להגביל את ההרשאות לדרגות.
Falkor
The luck dragon
עדן.
לא. אני לא מציע לחכות. אני מציע שיהיה כדאי שנכון לעכשיו רק המנהלים יוכלו להוריד מוניטין, וזה ייפתח רק לאחר שמשתמשים מסויימים יוכיחו את עצמם.
העניין יהיה אפשרי רק כאשר מישהו יעלה דרגה כי בינתיים כולכם מוגדרים members ולא לפי הדרגה שלכם מכיוון שכולכם באותה דרגה.
אני חושב שצריך לחכות שבוע שבועיים עד שמתחילים אם הטבות של נקודות המוניטין לכל דרגה
כי קודם המערכת צריכה לעלות את מי שמגיע לו לדרגות גבוהות יותר
ואחרי שהרבה משתמשים יהיו בדרגות שונות אז ישנו את מערכת המוניטין של הדרגות
איזו דרגה מורידה ואיזה לא
כי קודם המערכת צריכה לעלות את מי שמגיע לו לדרגות גבוהות יותר
ואחרי שהרבה משתמשים יהיו בדרגות שונות אז ישנו את מערכת המוניטין של הדרגות
איזו דרגה מורידה ואיזה לא