אשכול השאלות!
4 posters
Space :: כללי :: עיצוב וגרפיקה
עמוד 1 מתוך 1
Re: אשכול השאלות!
עדן שמרת לא טוב, אם בא לך לשמור משהו ולהמשיך שמור PSD אם בא לך לשמור את התמונה שמור PNG
זה לא פותח ב PSDNaor כתב:עדן שמרת לא טוב, אם בא לך לשמור משהו ולהמשיך שמור PSD אם בא לך לשמור את התמונה שמור PNG
נ.ב.
נאור עבדתי לפי הסרטון הזה https://www.youtube.com/watch?v=eUWAqWZxykY של שרון להברקה אבל איך אחרי זה אני עושה שזה יהיה צבוע ועושה לזה דברים עם blending options ?
אז מה הפלא.. התוכנה "לא קיימת" מבחינת המחשב ולכן אי אפשר לפתוח קבצים עם התוכנה הזאת. אם אתה רוצה לפתוח אתה צריך להיכנס לפוטושופ ההפרוץ שלך וללחוץ על File ואז Open ולבחור את הקובץ (אם הוא בעברית זה קובץ ואז פתיחה)
תודה!!!!!!!!! אתה לא מבין איך עזרתה לי!!Loomen כתב:אז מה הפלא.. התוכנה "לא קיימת" מבחינת המחשב ולכן אי אפשר לפתוח קבצים עם התוכנה הזאת. אם אתה רוצה לפתוח אתה צריך להיכנס לפוטושופ ההפרוץ שלך וללחוץ על File ואז Open ולבחור את הקובץ (אם הוא בעברית זה קובץ ואז פתיחה)
בקשר לדבר השני אתה יודע?
הגבתי באשכול של הסמל לראצ'ט אבל אני לא בטוח אם לזה התכוונת. אם לא אז תסביר יותר, טוב?
אני לא רואה שהגבת שם אתה בטוח שהגבת?Loomen כתב:הגבתי באשכול של הסמל לראצ'ט אבל אני לא בטוח אם לזה התכוונת. אם לא אז תסביר יותר, טוב?
אהה.. שיט. לא משנה- נראלי שבבלנדינג אנד אופשינס יש קולור אוברליי וזה נותן לניק שלך צבע. זאת התשובה על השאלה שלך? (אם לא אז לא הבנתי כל כך)
לא השאלה שלי היא אחרי שאני עושה הברקה איך אני משנה את הצבעים והכל כי אחרי זה ההברקה לא עובדת לי (עבדתי לפי הסרטון שנתתי למעלה)Loomen כתב:אהה.. שיט. לא משנה- נראלי שבבלנדינג אנד אופשינס יש קולור אוברליי וזה נותן לניק שלך צבע. זאת התשובה על השאלה שלך? (אם לא אז לא הבנתי כל כך)
לא צבעתי בלבן...Loomen כתב:למה שתיעלם ההברקה אם אתה משנה את הצבעים של הניק? (אלא אם כן צבעת אותו בלבן -.-)
ושאלה אחרת
אני מנסה לחזור לשכבה אחרת ולעבוד בה ושאני לוחץ על כלי כל שהוא ומנסה לעבוד איתו עולה לי חלון כזה:
ואני לא יכול לשנות כלום בשכבה וזה פעם ראשונה שאני מכין חתימה ואני רוצה לשנות דברים איך אפשר לסדר? (זה פעם לא היה התחיל רק עכשיו)
תודה לעוזרים
Similar topics
» אשכול חם???
» הרולטה אשכול ההימורים
» הרולטה המסתובבת אשכול ההסברה וההרשמה
» אשכול שאלות המוניטין והנקודות הגדול
» הרולטה אשכול ההימורים
» הרולטה המסתובבת אשכול ההסברה וההרשמה
» אשכול שאלות המוניטין והנקודות הגדול
Space :: כללי :: עיצוב וגרפיקה
עמוד 1 מתוך 1