עריכת תצוגת הפורום
5 posters
עריכת תצוגת הפורום
שלום לכם אנצ'ים ואנצ'ות. עם עדיפות לאנצ'ות.
אני - משתמש טרי בפורום טרי מציע לכם, המנהלים, עריכה כללית של הפורום. כל התתי פורום והנושאים מקובצים לבלוק גדול - ולדעתי צריך לעשות זאת מסודר יותר. ראיתי שיש פורמים כמו "גרפיקה ועיצובים", פורום "כתיבה" ועוד. יהיה נחמד אם פורמים אלה - ועוד מספר פורומים, המשתייכים לאותה הקטגוריה יהיו במקום מיוחד משלהם. וכך גם לגבי הכרזות ומידע.
נראה לי שהבנתם אותי [=
גם הצבעים. לא שיא
אם יש אתר כלשהו שאני אכנס אליו והוא יגרום לי לחטוף דיכי זה האתר הזה. תשנו צבעים, אם אתם יכולים...
אני - משתמש טרי בפורום טרי מציע לכם, המנהלים, עריכה כללית של הפורום. כל התתי פורום והנושאים מקובצים לבלוק גדול - ולדעתי צריך לעשות זאת מסודר יותר. ראיתי שיש פורמים כמו "גרפיקה ועיצובים", פורום "כתיבה" ועוד. יהיה נחמד אם פורמים אלה - ועוד מספר פורומים, המשתייכים לאותה הקטגוריה יהיו במקום מיוחד משלהם. וכך גם לגבי הכרזות ומידע.
נראה לי שהבנתם אותי [=
גם הצבעים. לא שיא
אם יש אתר כלשהו שאני אכנס אליו והוא יגרום לי לחטוף דיכי זה האתר הזה. תשנו צבעים, אם אתם יכולים...
Re: עריכת תצוגת הפורום
שלום falkor,
הפורום בבנייה ואנחנו עובדים על העיצוב.
מפני שהפורום התחיל רק אתמול העדפנו להשקיע יותר בפיתוח כל המערכת של הפורום ורק אחרי זה העיצוב. אנו עובדים גם על מערכת דרגות.
כרגע הפורום לא נראה כזה רע
אה ובקשר לקטגוריות-
כאשר יהיו מספיק פורומים אנחנו נעשה את זה בקטגוריות, עד אז זה סתם ייראה יותר מבולגן.
הפורום בבנייה ואנחנו עובדים על העיצוב.
מפני שהפורום התחיל רק אתמול העדפנו להשקיע יותר בפיתוח כל המערכת של הפורום ורק אחרי זה העיצוב. אנו עובדים גם על מערכת דרגות.
כרגע הפורום לא נראה כזה רע
אה ובקשר לקטגוריות-
כאשר יהיו מספיק פורומים אנחנו נעשה את זה בקטגוריות, עד אז זה סתם ייראה יותר מבולגן.
הפורום צריך שיפור בעיצוב אם כי העיצוב הנוכחי טוב מהקודם ..
תנסו לשפר את המראה של המערכת נתינת מוניטין (אם כי שיפור שהיא קיימת )...
אבל יחסית לפורום שנפתח אתמול הוא בסדר ...
כן באמת עיצוב לא רע יחסית לפורום חדש מעניין עם יהיה דרגות בקרוב ואיך הן יראוasaf כתב:הפורום צריך שיפור בעיצוב אם כי העיצוב הנוכחי טוב מהקודם ..
לא ניתן לעצב את המערכת מוניטין אלא אם אתם רוצים להפוך אותה ל"תודה" או ל"נקודות".
כרגע אנחנו חווים בעיות איתה.
למשל: אנו חוששים שאנחנו לא יכולים להחליף את הדרגה במקרה של העלאת משתמש למנהל. אני מנהל ואני תקוע עם האסטרואיד.
כרגע אנחנו חווים בעיות איתה.
למשל: אנו חוששים שאנחנו לא יכולים להחליף את הדרגה במקרה של העלאת משתמש למנהל. אני מנהל ואני תקוע עם האסטרואיד.
????- אורח