החייאת הפורום הספאם הראשי
+4
as1234
snow
eilin
pooandpee
8 posters
עמוד 1 מתוך 3 • 1, 2, 3
החייאת הפורום הספאם הראשי
לכבוד כך שאני רואה שקצת נטוש פה אני פתחתי
את האשכול שיגרום לפורום לחזור לחיים
כאן נשחק רופא וחולה איך נחזיר את הפורום לרגיל
צריך לנתח את הפורום ולתת לו לב חדש
זה כנראה יהפוך לאשכול ספאם לכן שמתי את הכותרת הזו
טוב תשלחו לאשכול הזה מה שאתם רוצים
נראה אם הניתוח יעבור בהצלחה XD
את האשכול שיגרום לפורום לחזור לחיים
כאן נשחק רופא וחולה איך נחזיר את הפורום לרגיל
צריך לנתח את הפורום ולתת לו לב חדש
זה כנראה יהפוך לאשכול ספאם לכן שמתי את הכותרת הזו
טוב תשלחו לאשכול הזה מה שאתם רוצים
נראה אם הניתוח יעבור בהצלחה XD
נערך לאחרונה על-ידי pooandpee בתאריך Wed Oct 13, 2010 8:12 pm, סך-הכל נערך 2 פעמים
Re: החייאת הפורום הספאם הראשי
אני רוצצצה ראאאשונה אני אני אני!!!!
יופי אני אספר על מה שהיה לפני כמה זמן בבצפר:
אני וחברה שלי שרנו את השיר שהיה בפיגמות של דורה ובוצאק: בואו נלך כולם ייאללה יאללה לטס גוווו!"
ועשינו תנועות וקפצנו על השולחות מוחעחעחחחחעחעחעחע מזל שהדלת הייתה סגורה XD
יופי אני אספר על מה שהיה לפני כמה זמן בבצפר:
אני וחברה שלי שרנו את השיר שהיה בפיגמות של דורה ובוצאק: בואו נלך כולם ייאללה יאללה לטס גוווו!"
ועשינו תנועות וקפצנו על השולחות מוחעחעחחחחעחעחעחע מזל שהדלת הייתה סגורה XD
אני חייב לעשות משהו.. לתקן שגיאות כתיב!
כותבים רופא ולא רופה.
וכותבים לנתח או ניתוח ולא ניטוח או לנטח..
מצטער, אני חייב לתקן שגיאות כתיב!
אני מאשר את האשכול הזה בגלל שהפורום יבש..
כותבים רופא ולא רופה.
וכותבים לנתח או ניתוח ולא ניטוח או לנטח..
מצטער, אני חייב לתקן שגיאות כתיב!
אני מאשר את האשכול הזה בגלל שהפורום יבש..
ייייייייייייייייייייששששששששששששששששששש! מותר להספים פפפפפפפפפעעעעעעעעע יאיאיאיאאייאיאיא מה אתם עושים עכשיו?
מותר להספים
רעיון של אלין
קרידיט לה
משעמם ליייייייייייייייייייי
מה עושייםםםםםם
.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
רעיון של אלין
קרידיט לה
משעמם ליייייייייייייייייייי
מה עושייםםםםםם
.................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
.....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
זה פורום ספאם
אז דאבל מותר לפי מה שאני יודע
ואולי תתחשבי גם באלה שמשעמם להם
תני לי לעשות דאבלים
אז דאבל מותר לפי מה שאני יודע
ואולי תתחשבי גם באלה שמשעמם להם
תני לי לעשות דאבלים
אז תגיבי ויהיה לך המון הודעות
נ.ב
סנו יא ספאמר איך הגבת 150 פעם?!?!?!?!?!?
משעמם לי
מה כדאי לי לעשות הניתוחים קצת משעממים אותי
נ.ב
סנו יא ספאמר איך הגבת 150 פעם?!?!?!?!?!?
משעמם לי
מה כדאי לי לעשות הניתוחים קצת משעממים אותי
בגלל חוסר פעילות בפורום הורידו אותנו בדרגות
פורום קרני שומרון המעצבן
כולם להתאמץ ולעלות את הפורום דרגות
קדימה
פורום קרני שומרון המעצבן
כולם להתאמץ ולעלות את הפורום דרגות
קדימה
אבל כדי שלא ייקרה מה שקרה עם גל אני אומרת לכם עכשיו זה פוני לצד מהשיער ההורס שלי
ספאאאם!!!!!!!!!!!!!!!
אגב, סנו (אמיר, יוסף, יוסי או מי שלא תהיה), למה אתה לא מגיב בפורום לימודים?
אגב, סנו (אמיר, יוסף, יוסי או מי שלא תהיה), למה אתה לא מגיב בפורום לימודים?
עמוד 1 מתוך 3 • 1, 2, 3