שיר|סוף הדרך
4 posters
שיר|סוף הדרך
אנו זורמים בנהר
מפל ועוד מפל
בנחל החזק
ללא גבול
אני הולך בדרך
צעד ועוד צעד
במשעול הארוך
עד אין קץ
הלב הולם בחזה
פעם ועוד פעם
בחיים החמים
עד הסוף
אך כל הנחלים –
מובילים לים
וכל הדרכים –
מובילות לרומא
הגענו לים
אך הנחלים –
ממשיכים לזרום
והים אינו מלא
הגעתי לרומא
והלב הפך לעפר
דומם.
שיר ראשון שלי, מקווה שתאהבו. אני אשמח לת"ב, דירוגים ואפילו קטילות.
מפל ועוד מפל
בנחל החזק
ללא גבול
אני הולך בדרך
צעד ועוד צעד
במשעול הארוך
עד אין קץ
הלב הולם בחזה
פעם ועוד פעם
בחיים החמים
עד הסוף
אך כל הנחלים –
מובילים לים
וכל הדרכים –
מובילות לרומא
הגענו לים
אך הנחלים –
ממשיכים לזרום
והים אינו מלא
הגעתי לרומא
והלב הפך לעפר
דומם.
שיר ראשון שלי, מקווה שתאהבו. אני אשמח לת"ב, דירוגים ואפילו קטילות.
Re: שיר|סוף הדרך
שיר יפה מאוד וזה יותר ממעולה לשיר ראשון :O
הבעיה היחידה שהפריעה לי ש-3 הבתים הראשונים הם מטאפורות חוזרות והיה יותר טוב אם היית לוקח מתוכן 2 ומצמצם אותן לבית אחד.
ואכן- כל הדרכים מובילות לרומא =]
הבעיה היחידה שהפריעה לי ש-3 הבתים הראשונים הם מטאפורות חוזרות והיה יותר טוב אם היית לוקח מתוכן 2 ומצמצם אותן לבית אחד.
Loomen כתב:שיר יפה מאוד וזה יותר ממעולה לשיר ראשון :O
תודה רבה, אני לא אערוך את השיר אחרי הפרסום אז הוא ישאר ככה.
as1234 כתב:Loomen כתב:שיר יפה מאוד וזה יותר ממעולה לשיר ראשון :O
תודה רבה, אני לא אערוך את השיר אחרי הפרסום אז הוא ישאר ככה.
ככה צריך לעשות- אף פעם לא מתקנים שיר אחרי שאתה הופך אותו לתוצר מוגמר. אתה רק לומד לקחים בשביל השיר הבא
אחלה שיר למתחיל יפה מאוד! אני לא אתן לך עצות לשיפור כי אני לא מבין כמעט בתחום הזה מצטער
השקעת יותר מדי בהעברת המסר. כל מה שכתבת הולך לעזאזל בסוף - שציינת מה קורה ללב. גם כאן - היה כדאי להשתמש במטאפורה, כמו שעשית בפעמים קודמות. אחרי כל כך הרבה דימויים ומטאפורות פתאום הכל מתנפץ, מה שלא טוב כמובן...
בכללי? אחלה של שיר. כתיבה יפה. פה ושם צורם, נתעלם מזה עקב העובדה שהמצב שלי גרוע הרבה יותר בשירה.
בכללי? אחלה של שיר. כתיבה יפה. פה ושם צורם, נתעלם מזה עקב העובדה שהמצב שלי גרוע הרבה יותר בשירה.
Falkor כתב:השקעת יותר מדי בהעברת המסר. כל מה שכתבת הולך לעזאזל בסוף - שציינת מה קורה ללב. גם כאן - היה כדאי להשתמש במטאפורה, כמו שעשית בפעמים קודמות. אחרי כל כך הרבה דימויים ומטאפורות פתאום הכל מתנפץ, מה שלא טוב כמובן...
לגבי הסוף, בכוונה לא השתמשתי במטאפורה ואמרתי את זה ישירות בפעם הראשונה בשיר, לדעתי זה מדגיש את זה. בבקשה אל תתעלם משום דבר, אני רוצה לשמוע ביקורת, אחרת לא הייתי מפרסם את זה.